Blog

Ha nyár, akkor Mosolysziget Nyári Táborok!

2021.06.30 23:14
Ha nyár, akkor Mosolysziget Nyári Táborok!

A gyermekek fejlesztése mellett a lurkók szórakoztatása is nagyon fontos a számunkra: tematikus nyári napközis táboraink 2016 óta már számtalan kisiskolás nyári szünetét tették felejthetetlenné. 2020 óta már két helyszínen is várjuk őket: Józsán, valamint a foglalkozásainknak is otthont adó, hangulatosan berendezett KÁKA Házban, Debrecen belvárosában. Színes programok, kedves pedagógusok, napi háromszori étkezés - és mókával, kacagással teli nyarak! Erről szólnak a Mosolysziget Táborok!

Öt debreceni nyári táborunk között mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen akár elkötelezett természetjáró, akár örökmozgó kalandor a csemeténk. Lássuk, miből választhatunk?

Leendő nyelvész professzoroknak: Angol & Német nyelvi táborok

Nyelvi táborainkat akkor is ajánljuk, ha azt szeretnéd, hogy gyermeked könnyebben rázódjon vissza a nyelvtanulásba az ősszel, és akkor is, ha még nem kezdett el angolt/németet tanulni, és ismerkedni szeretne egy kicsit a nyelvvel. Szakképzett és kedves pedagógusok segítik a gyerekeket angol, illetve német szókincsük megalapozásában és fejlesztésében, és garantált, hogy a kezdő angolosoknak/németeseknek is sikerélményben lesz részük. Ráadásul mindezt vidáman, játszva tesszük, hiszen a különféle szórakoztató programokat (állatkerti látogatás, fagyizás) összekapcsoljuk az új szavak, külföldi szokások (pl. ötórai teázás) tanulásával. 


Ifjú természetbúvároknak: ÖKO Tábor!

Fontosnak tartjuk, hogy már az első életévektől a tudatos természetvédelemre neveljük a gyerekeket, és megtanítsuk őket az élővilág, a bolygónk megóvására. Ökotáborunk remek alkalmat biztosít a környezetvédelemmel és a természettel való ismerkedésre: újrahasznosított anyagokból készítünk játékokat, tanulunk a naprendszerről, a minket körülvevő állat- és növényvilágról - mindezt izgalmas kirándulásokkal és rengeteg játékkal összekapcsolva!

 

Színészpalántáknak: Dráma Tábor!

A drámapedagógia eszközeit és a határtalan jókedvet ötvözve fogunk eltölteni egy csodálatos hetet közösen! Fejlesztjük a ritmusérzékünket vidám táncórákon. Légzőgyakorlatokat és relaxációt végzünk. Alkotó meseterápiás játékokat játszunk. A gyerekek betekintést nyerhetnek a színház csodálatos világába, kipróbálhatják magukat különböző szituációkban egyedül és csapatban is.

A legbátrabb vadócoknak: Kalandtábor!

Élj át feledhetetlen kalandokat, és hagyd magad mögött az átlagos hétköznapokat! Ebbe a táborba csakis a legbátrabb kalandorokat várjuk, hiszen olyan izgalmas programokon vehettek majd részt, mint például a középkori lovagi vagy harcművészeti bemutató, az akadálypályán való ügyességi játék, a nyomolvasással egybekötött erdei túra, vagy éppen a Tűzoltóságon tett látogatás. 


Játszva fejlődőknek: KÁKA fejlesztő tábor

Debrecenben, a KÁKA Házban is várjuk a lurkókat egy teljes héten át, ahol tapasztalt fejlesztőpedagógus segíti majd őket. Izgalmas mozgásos játékokat játszunk, szenzomotoros tornán veszünk részt, fejlesztjük a beszédkészséget valamint a finommotorikát - kreatív alkotásokon keresztül. Természetesen nem ülünk a négy fal között ilyenkor sem: a kirándulás, játszóterezés itt sem maradhat el! Ajánljuk iskolába készülőknek, első osztályból másodikba lépő gyerekeknek!

Nézd meg korábbi táborainkról készült videónkat ide kattintva!

“Nem tagadom, fárasztóak szoktak lenni a nyarak, de olyan sok élménnyel, szeretettel, vidám pillanattal gazdagodunk, hogy megéri! Októberben találkoztam a fodrásznál az egyik anyukával. Ott volt vele a kisfia is, és mondta, hogy mennyire várja már a nyári tábort – pedig még csak néhány hete kezdődött a suli! Ez az egyik legjobb érzés a világon, hogy nem hiába dolgozunk, hiszen rengeteg kisgyermek nyarát tettük már feledhetetlenné” – Tóthné Kőrösi Ágnes, táborvezető

“A lányom harmadik éve vesz részt a Természettár táboron és a nyarainak az egyik legnagyobb élménye. Minden résztvevő felkészültsége és gyerekközpontúsága kiemelkedő. Csak ajánlani tudom!” – B. Julia

“A legjobban az tetszett az Okosodó táborban, hogy minden nap tanultunk valami újat! A kedvencem volt a Sóklinika, ahol sok érdekességet hallottunk a sóról, és arról, hogy ez miért egészséges!” – Kitti, 8 éves

 

Kövessétek a Mosolysziget Táborok Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le a legfrissebb hírekről!