Rólunk

Örülünk, hogy itt vagy, már nagyon vártunk - nézz körül webáruházunkban! Mi van, ha itt találod meg a megoldást gyermekednek, vagy akár önmagadnak is? Több mint 150 fejlesztő játék egy helyen, gyermekfejlesztő foglalkozások és önismereti szolgáltatások felnőtteknek.


 

Bemutatkozás: Andi és Ági a Mosolyfejlesztő alapítói

 

A kettőnk közös története néhány évvel ezelőtt kezdődött (újra). Középiskolából ismerjük egymást, de ahogy teltek az évek, az élet elsodort minket egymás mellől - egészen egy kései novemberi délutánig, amikor is összefutottunk egy kávéra. Mindkettőnk élete akkor változott egy nagyot, és rájöttünk, mennyi hasonló dolog történt velünk az évek alatt, és arra, hogy mennyire hasonlóan látjuk a világot. Hamar kiderült, hogy akár még egy közös vállalkozásról is szó lehet!

 

Hogyan született meg a Mosolyfejlesztő?

 

Ági, aki tapasztalt óvodapedagógus, nagyon ért a gyerekekhez, így bő egy hónappal a találkozásunk után, létre is hoztunk egy játszóházat és egy fejlesztőközpontot, mely később részben átalakult a Mosolysziget Családi Bölcsődévé, és ez teremtette meg a Mosolysziget Fejlesztő Foglalkozások alapjait is. Kizárólag szakképzett és lelkiismeretes pedagógusokkal dolgozunk együtt, hogy minden szülő nyugodt szívvel bízhassa ránk a gyermekét. Tudjuk jól, ez milyen fontos, hiszen mi is mindketten kétgyermekes édesanyák vagyunk. 

 

Célunk, hogy minden lurkó kihozhassa magából a maximumot, és iskolai fáradozásaikat siker koronázza, ezért az alábbi fejlesztő foglalkozásokkal várjuk őket: alapozó torna (5-8 éveseknek, egyénileg vagy kiscsoportban); logopédiai fejlesztés; gyógypedagógiai fejlesztés és iskolaérettségi felmérés; szenzomotoros torna (3-5 éveseknek, mikrocsoportban), valamint iskola-előkészítő foglalkozás.

 

Itt azonban nem álltunk meg: szeretnénk, ha nemcsak Debrecenben és vonzáskörzetében, hanem országszerte segíthetnénk a szülőknek abban, hogy olyan játékokkal lepjék meg gyermekeiket, melyek amellett, hogy szórakoztatják őket, testi és mentális fejlődésükre is pozitív hatással bírnak. Sokszor mi is azt tapasztaltuk, amikor gyermekeink kisebbek voltak, hogy a bőség zavarában gyakran csak tébláboltunk a játékbolt közepén, és a rengeteg szín, inger és reklám közül nehezen tudtuk eldönteni, melyik az a játék, ami gyermekünk fejlődését leginkább támogatja. 

 

Engedd, hogy ezt a terhet levegyük a válladról: több mint 150 fejlesztő játékunk között garantáltan megtalálod azt, amit keresel! 

 

A gyermekek fejlesztése mellett szívügyünk az önismeret, önfejlesztés is. Ezért hoztuk létre előbb a Lélekkehely önismereti csoportot (ahol virtuális teret adunk különböző segítő technikáknak, rendezvényeknek, előadásoknak, női körnek; de Facebook oldalunkon találsz testnek és léleknek tápláló írásokat, gondolatokat is), majd a KÁKA Házat.  

 

Testi-lelki egészségközpont Debrecen szívében

 

Már a kezdetek óta érlelődött bennünk egy testi-lelki egészségközpont létrehozásának gondolata, amit végül 2020. január 21-én nyitottunk meg Debrecenben, a Piac utca 71. szám alatt. Termeink bérelhetőek, így hamarosan számos szakember csatlakozott hozzánk: Access Bars® kezelők, ThetaHealing® konzulensek, önismereti kártyások, hangterapeuta, párkapcsolati és life coach-ok, gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok…

Mi magunk is évek óta foglalkozunk önfejlesztő és önismereti szolgáltatásokkal, melyeket Te is igénybe vehetsz: akár közvetlenül a webshopon keresztül is vásárolhatsz (kupon formájában is, kedves élmény-ajándékként a szeretteid számára!) 

 

Mindenkinek eljön az a pont az életében, amikor rádöbben, hogy önmagával kell a legtöbbet foglalkoznia. 

 

Ha a belső megérzéseidre és az önfejlesztésre koncentrálsz, nem pedig a külvilágra és mások véleményére, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben. A tudatosság felé vezető úton az segíthet számodra a legtöbbet, ha kialakítasz olyan új szokásokat, melyek a belső fejlődésedet szolgálják. Ebben talán mi is segíthetünk Neked!

 

  • Access Bars® kezelésekkel, melyekkel elengedheted azokat a nézőpontokat és gondolatokat, melyek gátolnak téged a mindennapokban. 

  • Access® testkezelésekkel, melyek segítenek abban, hogy jelen legyél a testeddel és egységközösségben élj vele.

  • Access Facelift® kezelésekkel, melyek üdébb és ragyogóbb arcbőrt, növekvő energiaszintet eredményezhetnek akár már 3-5 alkalom után is.

  • Theta Healing® kezeléssel, mely segíthet trauma, gyász feldolgozásában, negatív érzések elengedésében, párkapcsolati problémák megoldásában is.

  • Points of You® önismereti kártyajátékkal, mely segít neked új nézőpontokat felfedezni, és megtalálni önmagadat.

  • Access Bars® & Access Facelift® tanfolyamokkal, melyek során te magad is megtanulhatod a bárjaid futtatását, és kezelheted a szeretteidet, segítve őket.

 

Nézz hát körül nálunk!
Itt egy helyen megtalálod mindazt, ami RÓLAD szól, ami megérint TÉGED, ami a megoldást jelenti neked, vagy a gyermekednek. Ami átírja a TE mesédet, hogy könnyedén, örömmel és ragyogva élhesd. Szeretettel. 

 

Andi és Ági

a Mosolyfejlesztő alapítói